|
bugarash
|
 |
« Отговор #60 -: май 14, 2008, 01:58:03 » |
|
Даже на моменти е забавен 
|
|
|
|
|
Активен
|
Всички хора са произлезли от маймуните,а македонците-от българите!
|
|
|
|
vekil
|
 |
« Отговор #61 -: май 14, 2008, 02:42:59 » |
|
Това е правилния подход към татари, чуваши, македонци и т.н.Не трябва да ги отблъскваме, не позволяват да ги поучаваме, не трябва да им подгъзуваме, направо не си представям как са се справяли хората на Кубрат, Крум, Борис или Асиьн.И явно не са се справили щом са заибали сума ти народ на север и изток от Днестър да тълкуват неясна религия и да се чудят на странната европейска икономика и до ден днешен.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Гесер Курултаев
|
 |
« Отговор #62 -: май 16, 2008, 15:40:04 » |
|
Това е правилния подход към татари, чуваши, македонци и т.н.Не трябва да ги отблъскваме, не позволяват да ги поучаваме, не трябва да им подгъзуваме, направо не си представям как са се справяли хората на Кубрат, Крум, Борис или Асиьн.И явно не са се справили щом са заибали сума ти народ на север и изток от Днестър да тълкуват неясна религия и да се чудят на странната европейска икономика и до ден днешен.
Според Векил, националността/народността определя човекът...шовинистично. Ама как, ей-така, с лека ръка слага всеки татар или македонец в една шепа...и дотам. Отделно, научихме, че, ако някой е чеченец, задължително е главорез и победител  ...Векилчови истории. Но, ако всичко това са кръчмарски неща, които можем да подминем със снизходителна усмивка, не можем да не обясним за Дръстърския проблем: Народът на Северо-изток от Дръстър просто не е могъл да бъде контролиран, защото или не е искал, или други - хазари, печенеги, кумани, монголо-татари и пр. са го контролирали.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Torin
|
 |
« Отговор #63 -: май 17, 2008, 20:25:13 » |
|
""Аз не съм антисемит, аз не мразя арабите" Робърт Фишер. Пак ти повтарям, защото явно се налага, не си познаваш идолите. Приписването на неща, които не съм изрекъл или оспорил, няма да подобри и без това окаяното ти и безаргументно положение." Думите ти са голи. Точно пък аз да съм безаргументационен е оксиморон. "Да, бил съм мавзолея в Москва и знам как смърди вътре, на формалдехид,отвратително е." И това го изкарваш като първородната миризма на Ленин или какво? Ами не е коректно. И тебе да те мумифицират по този начин, и ти така ще замиришеш. Ама то акъл се иска, да се прецени...Или разчиташ, че ние сме детенца, дето ще ти повярваме на лековатите приказки? Е, някои - са. "Много добре знаеш, че Законът за защита на нацията, никога не се е изпълнявал, защото ако беше, нямаше да има кой, да благодари за някакво си спасяване." А ти да знаеш защо махнаха паметника на царя в Израел? Отделно - да знаеш, че все пак, изпълнението на закона не се е свеждало само до изпращането на евреите в почивните им станции? "Има такива данни, но на теб не ти изнасят или може би не знаеш, което оказва се при теб е вече придобило известна хронична системност." Няма бе. То си е ясно, че България си имаше монархо-фашизъм. А това, че не се е извисил до формите си в Италия или Немско - не е от значение - важна е идеологията, съюзниците и пр. По това време България прилича много повече на Италия и Немско, отколкото на СССР или САЩ, или КИТАЙ... Сравнявай и ще видиш. Монархия с фашистки уклон и фашистко-нацистки съюзник...срамота...И някои, най-безочливо : "Ама то, щото ни обещаха териториите!" Бах ги териториите! Заради 2-3 парчета земя, готови да пропилеят цялата страна...Ама неугледна, недалновидна работа...затова и страната е на този хал. Иначе да беше поне колкото Гърция или Румъния сега. Не, че онези са кой-знай колко грейнали, 'ма 'се пак, нали? "Все пак нека те ограмотя, дядо ми е лежал 3 години в комунистическия концентрационен лагер в Белене, така че имам "данни" от първа ръка, другарю." Питай го него или който друг е бил КАК ТАМ ИМАШЕ ДОСТА КРИМИНАЛНИ, ЦИГАНИ И ПР., а не са били само хора, дето казали виц или дето ги хванали с дълга коса и остри обувки. "Разбира се, за вас комунистите унищожените човешки същества и провалените животи са само "данни"." Абе я чезни, бе! На мене пък и двамата ми дядовци са щели да бъдат очистени - единия от твоите монархо-фашаги, дето са много "човечни", а другия при бомбардировките на САЩ по София, щото Монархо-фашизмът много интелигентен и всичката втасала, че обявяват война на САЩ и Англия...Акъллии! Ама то тези неща ти не ги знаеш...Шнорхелска история тя твоята. "Бабата калмичка и чувашите по бащина линия не променят еврейския закон, не променят Талмуда, колкото и да ти се иска." Не го променят само в твоята глава. Ленин по народопсихология и интелект не е чист евреин, нито на външен вид. А, ако ми докажеш, че се е водел по "Талмуда"и др. наплашили ви нещица - добре си ми дошъл. "Идишът не е германски език, ако си толкова добре изучен лингвист щеше да го знаеш, но явно не си." Сега ще проверя и, ако се окаже, че е от германската група, считай, че съм напсувал рода ти до 9-то коляно! ОПАААА: Идиш — ВикипедияТрадиционно идиш считается германским языком, исторически относящимся к средненемецким диалектам верхненемецкого кластера западногерманской группы. ... ru.wikipedia.org/wiki/Идиш - 97k - Кеширана - Подобни страници И понеже да не е само от несериозен източник като Уй-кипедия, давам и нещо по-сериозно: ЕНЦИКЛОПЕДИЯ БРИТАНИКА : "one of the many Germanic languages that form a branch of the Indo-European language family. Yiddish is the language of the Ashkenazim, central and eastern European Jews and their descendants. Written in the Hebrew alphabet, it became one of the world's most widespread languages, appearing in most countries with a Jewish population by the 19th century. Along with Hebrew…" Сега нещо да кажеш? Ще ме караш да се съмнявам аз в такива базови неща като това, че идишът бил от германската група, а? Наврях ти го, яко!!! "Почти всички ръководни кадри са били сътрудници на полицията, има си документи за това, но ти явно отново не си запознат." Да бе, колкото идишът не е германски, нали? Ти нали си все запознат! Капчица съвест нямаш, не само познания!!! И САЩ ви дадоха Интернет! Ами като сте шнорхели, пък кликнете 2-3 копченца и вижте какво пишат из енциклопедиите, бе, бива ли такава КОЛКОСАЛНА неграмотност, бе, майна?!"Разбира се, че има такива евреи, но тук не говорим за всички, а за тези които определят нещата." Определят ли? Що не определят тогава курса на ККП-то? Те даже на Северна Корея Сонгун-ът не могат да повлияят, макар и да не е в техен интерес. Аман от конспирациите ви! "Явно и книгата на Кьостлер не си чел." Там ли чете, че идишът не е германски език? Хубаво е, че не чета твоите книги. Гордея се с това. "Какво да те правя с това твое фрапиращо невежество, другарю?" Ще се застреляш. След тази грешка, че идишът не бил немски език и тлъстата псувня, която отнесе заслужено, едва ли, ако имаш чест би останал жив. Приканвам те да се самоубиеш  "Наистина, вече ми писна да ти давам домашни, да те ограмотявам и да ти препоръчвам литература, която ако претендираш за някаква осведоменост по въпросите, трябва да си прочел в ранна детска възраст." И да кажа после, че идишът не е германски език? Ааааа-ре нема нужда! "П.П. С "добре" няма да стане "вишисте", грамотност е нужна "лингвисте"." Научи се къде се слагат кавичките, "умнико", който навсякъе привижда евреи и не знае идишът какъв език е! Гол и бос си ти, другарю, толкова бос, че чак са ти се напукали петите. Видно е, че не знаеш и кой е Робърт Фишер. Да, изкарвам го, защото формалдехидът е вреден и отровен, също като идиота Ленин. Паметника на Царя го махнаха, заради идиотизма и простотията на подобен на тебе комунист - шушумигата Благовест Сендов. Ясно е само на тебе. Болната ти комунистическа тиква, отдавна е изгнила и произвела инертен миризлив газ /пръдня/, който поражда идиотски халюцинации - монархо-фашизъм в България. Неграмотен, неграмотен, неграмотен и много заблуден си, мило другарче. Трябва да ти обясня, че криминалните и циганите в Белене са били в отделен блок и са били използвани за изтезаване и избиване на политическите затворници с труповете, на които са хранили прасетата. Естесвено неграмотната ти и ужасно невежа персона, не би могла да знае подобни неща, просто защото за тях трябва четене. Ще ти се да чезна, та да не ти вадя насраните гащи пред аудиторията, ама на, те пак си миришат, също като онзи газ произведен в тиквата ти. Променят го само в твоята изкукала куфалница, другарю. Естествено пословичната неграмотност и комунистическо заслепение, ти пречат да видиш истината. Наистина не смятам повече да ограмотявам вкиснатия ти от невежество ЗАДНИК, защото като гледам няма да свърши по-добра работа от изгналата тиква, която имаш на ременете. Ако си достатъчно грамотен лингвист, щеше да знаеш, че идиша съдържа едва 30% думи с немски корен, но ти си потресаващо неграмотен и няма как да го знаеш. Естествено, пълниш тиквата си с кратки енциклопедични бележчици, писани незнайно от кого, с цел да имитираш някаква що годе образованост и интелигентност. Не става другарю, маската ти на враг и опортюнист е свалена, както би се изразил Бащата на цялото прогресивно човечество /в случая май става въпрос за гащи, а не за маска/. Разбира се, невежата ти "лингвистична" кратуна, няма как да обясни останалите 70% от идиша и откъде произхождат. Нищо. Оставям ти поредното домашно, с което, не се съмнявам, няма да се справиш. Опааа, пак се изтърва, ще взема да ти купя едно руло тоалетна хартия и да те накарам да напишеш поне милион пъти "ИЗТЪРВАХ СЕ" с моливче, та да не те затрудня. Интернет е европейска идея и творение, но комунистическата ти идиотска слепота, не ти позволява да научиш нещо смислено и полезно, като например чие е творението, даващо ти възможност, да си изливаш умствените фекалии върху цял един форум. Явно си влюбен в ККП и другаря Мао. Мирише ми на некрофилски хомосексуализъм, от което става ясно, защо така яростно защитаваш миризмата на Лениновата мумия - ЯВНО ТЕ ПРИВЛИЧА. Да, наистина ще се застрелям, като гледам какви неграмотни, промити, идиотски, комунистически мозъци вегетират в нашия форум. Не, кажи, че си изкукуригал комунист, който си е въобразил, че е нещо татарин и че владее 7 езика, а всъщност е едно задръстено комплексарче, мастурбиращо пред образа на Мао и мумията на Улянов-Бланк. П.П. Кавичките са на място, другарю. Просто съм цитирал част от твоите неграмотни писаници, които оправдаваш с тъпото "технически грешки". ВИСШИСТ се пише, невежо, а не "вишист", но ти не си нито едното, нито другото. Ти си НИСШИСТ. 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Гесер Курултаев
|
 |
« Отговор #64 -: май 18, 2008, 12:57:56 » |
|
"Гол и бос си ти, другарю, толкова бос, че чак са ти се напукали петите." Ами в тропика си е жега, та се поразсъбличам малко, какво толкова? Ама интелектуално съм богат. "Видно е, че не знаеш и кой е Робърт Фишер." Ами, ако смяташ, че ще е полезно - разкажи ни за този младеж, че да не ровим из енциклопедиите. Обаче, само по себе си, това не е доказателство за нещо против мен. "Да, изкарвам го, защото формалдехидът е вреден и отровен, също като идиота Ленин." Ленин не е идиот, защото е написал големи философски трудове, а това е несъвместимо с всякаква идиотия. Много си емоционален и необразован, както виждам. "Паметника на Царя го махнаха, заради идиотизма и простотията на подобен на тебе комунист - шушумигата Благовест Сендов." Батка, Сендов е подобен на мене с това, че е учен. А паметникът са го махнали, защото човекът е опосредствено причинил смъртта на евреи. Ако не ги разбираш ...  <-------------- Нямам какво да добавя. "Ясно е само на тебе. Болната ти комунистическа тиква, отдавна е изгнила и произвела инертен миризлив газ /пръдня/, който поражда идиотски халюцинации - монархо-фашизъм в България." Болна е твоята тиква, щом като използваш такъв ебан език спрямо образован човек като мене, който, по принцип се държи много френдли И С такива като тебе, нещастник. "Неграмотен, неграмотен, неграмотен и много заблуден си, мило другарче." Така ще да е то, щом като редовно ви поправям правописните грешки из форума. Пожелателно мислене вадиш, ама като за твоето нетолерантно, неадекватно и омразническо ниво - толкоз. "Трябва да ти обясня, че криминалните и циганите в Белене са били в отделен блок и са били използвани за изтезаване и избиване на политическите затворници с труповете, на които са хранили прасетата." Аааааа, призна ли си, че е имало И КРИМИНАЛНИ!!!!!!! А ТАКА!!!!!!! ЕТО ТОВА Е ЦЯЛАТА ГНУСНА СЕДЕСАРСКА ТАКТИКА НА ТАКИВА ОТРЕПКИ - ОТРИЧАТ, ОТРИЧАТ и после, сами се претаковат! Жив Иван Костов!...Иначе циганите ги ползвали да изтзават българите? Ами затова ли СДС-то си избра циганина Костов, за да изтезае и изтерзае всички ни? "Естесвено неграмотната ти и ужасно невежа персона, не би могла да знае подобни неща, просто защото за тях трябва четене." Аз чета постоянно. Ако искаш - дай си Скайпа, Яхуто и каквото там ползваш, за да си направим една он-лайн викторинка - ти питаш, аз отговарям; аз питам, ти отговаряш. 100 въпроса от мене и 100 от тебе. След това ще сравним резултатите. Даже, можем да поканим всички желаещи да се включат. Времето за мислене ще е само 10 секунди, за да не ми ровиш в онлай-ресурси и да ми имитираш познания. Навит ли си? "Ще ти се да чезна, та да не ти вадя насраните гащи пред аудиторията" Няма какво да извадиш, олигос: -Аз съм с магистърска степен по философия. -Аз съм поет. -Аз съм заснел и изиграл няколко филма, с което ме броиш и за самодеен актьор, сценарист и режисьор. -Аз говоря 7 езика. -Аз съм учител. -Аз не пия и не пуша; занимавам се с кунг-фу. -Аз обичам да движа само с 1 жена. -Аз имам интереси в областта на психологията, историята, психопатологията (поради което и ти давам правилни оценки!), алтаистиката, криминалистиката и пр. Така че, не можеш да извадиш никакви лайна, освен, ако не си бръкнеш в дирника. ", ама на, те пак си миришат" Имаш обонятелни халюцинации. Или просто се душкаш сам себе си. ", също като онзи газ произведен в тиквата ти." Произведен на мама ти във вагиналния отвор. "Променят го само в твоята изкукала куфалница, другарю." Изкукал си ти. "Естествено пословичната неграмотност и комунистическо заслепение, ти пречат да видиш истината." Говориш като пиян поп, мама ти мръсна. "Наистина не смятам повече да ограмотявам вкиснатия ти от невежество ЗАДНИК" Виж тука си прав - с твоите дебилни и алкохоло-производни тезиси можеш да ограмотяваш само задника ми, но не и мозъкът ми, който е на светлинни години от твоя. Даже циганинът - Иван Костов е поне 23 пъти по-умен и начетен от теб!", защото като гледам няма да свърши по-добра работа от изгналата тиква, която имаш на ременете." Оди се факай с калинките, дървар! "Ако си достатъчно грамотен лингвист, щеше да знаеш, че идиша съдържа едва 30% думи с немски корен, но ти си потресаващо неграмотен и няма как да го знаеш." Както видяхме от справката в енциклопедиите Идишът е от германската група на езиците, което се отричаше от този господин тук. Сега това го довежда до гняв и безсилие, както и до абсурдни твърдения, че на база 30 % от лексиката някой език се обявява за принадлежащ към съответната група... "Естествено, пълниш тиквата си с кратки енциклопедични бележчици, писани незнайно от кого, с цел да имитираш някаква що годе образованост и интелигентност." Не знаех, че Енциклопедия Британика се списва "незнайно от кого". Хайде, ти да ми намериш ПОНЕ ЕДИН СЕРИОЗЕН ЛИНГВИСТИЧЕН ТРУД, в който да пише, че ИДИШ е не-германски език. Награда - 100 лева! Давай! "Не става другарю, маската ти на враг и опортюнист е свалена, както би се изразил Бащата на цялото прогресивно човечество /в случая май става въпрос за гащи, а не за маска/." Става въпрос за на мама ти неграмотна гъза! Аз съм миролюбив и съм против всякакъв опортюнизъм. Враг съм само на неграмотните и човеконенавистниците като твоя милост."Опааа, пак се изтърва, ще взема да ти купя едно руло тоалетна хартия и да те накарам да напишеш поне милион пъти "ИЗТЪРВАХ СЕ" с моливче, та да не те затрудня." А аз, вярно ще се изсера и ще те накарам да го олижеш и сдъвчеш, а, ако повърнеш, ще ти го навра с повърнатото в устата. Deal? "Интернет е европейска идея и творение, но комунистическата ти идиотска слепота, не ти позволява да научиш нещо смислено и полезно, като например чие е творението, даващо ти възможност, да си изливаш умствените фекалии върху цял един форум." Интернет е американско творение,а ти си ненормалник,който става само за работа на бунище или в гей-клуб."Явно си влюбен в ККП и другаря Мао. Мирише ми на некрофилски хомосексуализъм, от което става ясно, защо така яростно защитаваш миризмата на Лениновата мумия - ЯВНО ТЕ ПРИВЛИЧА." Хайде не ми обяснявай на дядо си и на баща си болестите и да ми ги прехвърляш на мене. Колкото до уважението към някой, който е починал, това не е свързано нито с хомосексуалност, нито с некрофилия. Уви, ненормаитет като тебе не прави нужните дистинкции. "Да, наистина ще се застрелям, като гледам какви неграмотни, промити, идиотски, комунистически мозъци вегетират в нашия форум." Имаш пълната ми морална подкрепа. Такива като тебе е трябвало просто да бъдат абортирани, за да не разпорват излишно путките на майките си. "Не, кажи, че си изкукуригал комунист, който си е въобразил, че е нещо татарин и че владее 7 езика, а всъщност е едно задръстено комплексарче, мастурбиращо пред образа на Мао и мумията на Улянов-Бланк." Ами аз наистина ги владея и те чакам на он-лайн среща, за да ти докажа. Колкото до мастурбацията - ще се измастурбирам в устата ти, то е ясно. "П.П. Кавичките са на място, другарю." НЕ са. "Просто съм цитирал част от твоите неграмотни писаници, които оправдаваш с тъпото "технически грешки"." Действително са такива. За разлика от тебе, аз съм вишист. Което се пише и КАТО "висшист", което е дублетна форма в българския език, но тъпи българи като тебе не го знаят!"Ти си НИСШИСТ.  " Нисшист е на майка ти гъза, дето е трябвало да попадне спермата на тейко ти дето те е създала, а не в маточните й тръби, задник!
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Torin
|
 |
« Отговор #65 -: май 18, 2008, 17:25:48 » |
|
"Гол и бос си ти, другарю, толкова бос, че чак са ти се напукали петите." Ами в тропика си е жега, та се поразсъбличам малко, какво толкова? Ама интелектуално съм богат. "Видно е, че не знаеш и кой е Робърт Фишер." Ами, ако смяташ, че ще е полезно - разкажи ни за този младеж, че да не ровим из енциклопедиите. Обаче, само по себе си, това не е доказателство за нещо против мен. "Да, изкарвам го, защото формалдехидът е вреден и отровен, също като идиота Ленин." Ленин не е идиот, защото е написал големи философски трудове, а това е несъвместимо с всякаква идиотия. Много си емоционален и необразован, както виждам. "Паметника на Царя го махнаха, заради идиотизма и простотията на подобен на тебе комунист - шушумигата Благовест Сендов." Батка, Сендов е подобен на мене с това, че е учен. А паметникът са го махнали, защото човекът е опосредствено причинил смъртта на евреи. Ако не ги разбираш ...  <-------------- Нямам какво да добавя. "Ясно е само на тебе. Болната ти комунистическа тиква, отдавна е изгнила и произвела инертен миризлив газ /пръдня/, който поражда идиотски халюцинации - монархо-фашизъм в България." Болна е твоята тиква, щом като използваш такъв ебан език спрямо образован човек като мене, който, по принцип се държи много френдли И С такива като тебе, нещастник. "Неграмотен, неграмотен, неграмотен и много заблуден си, мило другарче." Така ще да е то, щом като редовно ви поправям правописните грешки из форума. Пожелателно мислене вадиш, ама като за твоето нетолерантно, неадекватно и омразническо ниво - толкоз. "Трябва да ти обясня, че криминалните и циганите в Белене са били в отделен блок и са били използвани за изтезаване и избиване на политическите затворници с труповете, на които са хранили прасетата." Аааааа, призна ли си, че е имало И КРИМИНАЛНИ!!!!!!! А ТАКА!!!!!!! ЕТО ТОВА Е ЦЯЛАТА ГНУСНА СЕДЕСАРСКА ТАКТИКА НА ТАКИВА ОТРЕПКИ - ОТРИЧАТ, ОТРИЧАТ и после, сами се претаковат! Жив Иван Костов!...Иначе циганите ги ползвали да изтзават българите? Ами затова ли СДС-то си избра циганина Костов, за да изтезае и изтерзае всички ни? "Естесвено неграмотната ти и ужасно невежа персона, не би могла да знае подобни неща, просто защото за тях трябва четене." Аз чета постоянно. Ако искаш - дай си Скайпа, Яхуто и каквото там ползваш, за да си направим една он-лайн викторинка - ти питаш, аз отговарям; аз питам, ти отговаряш. 100 въпроса от мене и 100 от тебе. След това ще сравним резултатите. Даже, можем да поканим всички желаещи да се включат. Времето за мислене ще е само 10 секунди, за да не ми ровиш в онлай-ресурси и да ми имитираш познания. Навит ли си? "Ще ти се да чезна, та да не ти вадя насраните гащи пред аудиторията" Няма какво да извадиш, олигос: -Аз съм с магистърска степен по философия. -Аз съм поет. -Аз съм заснел и изиграл няколко филма, с което ме броиш и за самодеен актьор, сценарист и режисьор. -Аз говоря 7 езика. -Аз съм учител. -Аз не пия и не пуша; занимавам се с кунг-фу. -Аз обичам да движа само с 1 жена. -Аз имам интереси в областта на психологията, историята, психопатологията (поради което и ти давам правилни оценки!), алтаистиката, криминалистиката и пр. Така че, не можеш да извадиш никакви лайна, освен, ако не си бръкнеш в дирника. ", ама на, те пак си миришат" Имаш обонятелни халюцинации. Или просто се душкаш сам себе си. ", също като онзи газ произведен в тиквата ти." Произведен на мама ти във вагиналния отвор. "Променят го само в твоята изкукала куфалница, другарю." Изкукал си ти. "Естествено пословичната неграмотност и комунистическо заслепение, ти пречат да видиш истината." Говориш като пиян поп, мама ти мръсна. "Наистина не смятам повече да ограмотявам вкиснатия ти от невежество ЗАДНИК" Виж тука си прав - с твоите дебилни и алкохоло-производни тезиси можеш да ограмотяваш само задника ми, но не и мозъкът ми, който е на светлинни години от твоя. Даже циганинът - Иван Костов е поне 23 пъти по-умен и начетен от теб!", защото като гледам няма да свърши по-добра работа от изгналата тиква, която имаш на ременете." Оди се факай с калинките, дървар! "Ако си достатъчно грамотен лингвист, щеше да знаеш, че идиша съдържа едва 30% думи с немски корен, но ти си потресаващо неграмотен и няма как да го знаеш." Както видяхме от справката в енциклопедиите Идишът е от германската група на езиците, което се отричаше от този господин тук. Сега това го довежда до гняв и безсилие, както и до абсурдни твърдения, че на база 30 % от лексиката някой език се обявява за принадлежащ към съответната група... "Естествено, пълниш тиквата си с кратки енциклопедични бележчици, писани незнайно от кого, с цел да имитираш някаква що годе образованост и интелигентност." Не знаех, че Енциклопедия Британика се списва "незнайно от кого". Хайде, ти да ми намериш ПОНЕ ЕДИН СЕРИОЗЕН ЛИНГВИСТИЧЕН ТРУД, в който да пише, че ИДИШ е не-германски език. Награда - 100 лева! Давай! "Не става другарю, маската ти на враг и опортюнист е свалена, както би се изразил Бащата на цялото прогресивно човечество /в случая май става въпрос за гащи, а не за маска/." Става въпрос за на мама ти неграмотна гъза! Аз съм миролюбив и съм против всякакъв опортюнизъм. Враг съм само на неграмотните и човеконенавистниците като твоя милост."Опааа, пак се изтърва, ще взема да ти купя едно руло тоалетна хартия и да те накарам да напишеш поне милион пъти "ИЗТЪРВАХ СЕ" с моливче, та да не те затрудня." А аз, вярно ще се изсера и ще те накарам да го олижеш и сдъвчеш, а, ако повърнеш, ще ти го навра с повърнатото в устата. Deal? "Интернет е европейска идея и творение, но комунистическата ти идиотска слепота, не ти позволява да научиш нещо смислено и полезно, като например чие е творението, даващо ти възможност, да си изливаш умствените фекалии върху цял един форум." Интернет е американско творение,а ти си ненормалник,който става само за работа на бунище или в гей-клуб."Явно си влюбен в ККП и другаря Мао. Мирише ми на некрофилски хомосексуализъм, от което става ясно, защо така яростно защитаваш миризмата на Лениновата мумия - ЯВНО ТЕ ПРИВЛИЧА." Хайде не ми обяснявай на дядо си и на баща си болестите и да ми ги прехвърляш на мене. Колкото до уважението към някой, който е починал, това не е свързано нито с хомосексуалност, нито с некрофилия. Уви, ненормаитет като тебе не прави нужните дистинкции. "Да, наистина ще се застрелям, като гледам какви неграмотни, промити, идиотски, комунистически мозъци вегетират в нашия форум." Имаш пълната ми морална подкрепа. Такива като тебе е трябвало просто да бъдат абортирани, за да не разпорват излишно путките на майките си. "Не, кажи, че си изкукуригал комунист, който си е въобразил, че е нещо татарин и че владее 7 езика, а всъщност е едно задръстено комплексарче, мастурбиращо пред образа на Мао и мумията на Улянов-Бланк." Ами аз наистина ги владея и те чакам на он-лайн среща, за да ти докажа. Колкото до мастурбацията - ще се измастурбирам в устата ти, то е ясно. "П.П. Кавичките са на място, другарю." НЕ са. "Просто съм цитирал част от твоите неграмотни писаници, които оправдаваш с тъпото "технически грешки"." Действително са такива. За разлика от тебе, аз съм вишист. Което се пише и КАТО "висшист", което е дублетна форма в българския език, но тъпи българи като тебе не го знаят!"Ти си НИСШИСТ.  " Нисшист е на майка ти гъза, дето е трябвало да попадне спермата на тейко ти дето те е създала, а не в маточните й тръби, задник! Беше въпрос на време да изпаднеш в поредното си, породено от безсилие, комунистическо плюнчене. Разбира се, всичко това придружено с обилна порция псувни, които са характерни за комунистическата ти природа. Аргументи ти трябват, комунисте, нищо повече, ама като ги нямаш!?! Да те светна, "вишист" не е дублетна форма много отдавна, от около 27 години. Неграмотник като тебе, който има наглостта да заявява, че поправял чуждите грешки, няма как да го знае. Казах ти, че Иван Костов е комунист, също като теб. Все пак Андрей Луканов го вкара в политиката, този комунистически шизоид, така че не ме обвинявай в "седесарство" и "костовизъм, защото те са комунистически отрочета. "Образован човек", мило другарче ти си всичко друго, но не и образован. ТИ СИ НЕГРАМОТЕН НЕВЕЖА!!!  Ленин и философски трудове хахахахахахахахахаааааааааааааааааааа... Неличието на цигани и криминални да отрича терора и геноцида над българския народ през комунизма??? НЕ! Какво четеш, трудовете на Улянов- Бланк ли? Ясно защо си толкова залюпен и невеж. Много има да ти се вади, но няма смисъл, то са все лайна. Поет! Предполагам пишеш идиотизми от сорта на "Ти права си, дори когато грешиш" Магистър по философия! Не по история, следователно невежа в материята, която обсъждаме. Чакай, нали беше лингвист, а сега пък философ?!? Утре ще си кибернетик, следващата седмица информатик, а другия месец... идиот, какъвто всъщност си. Самодеен актьор, сценарист, режисьор! На какво? На мастурбационните ти некрофилски хомосексуални извращения ли??? Говориш 7 езика! Та ти дори българския не знаеш да говориш и пишеш, както трябва, та 7 ли? "Не ме разсмивай" / от Богомил Райнов е невежо/! Учител! Добре, че все още няма психо тест, иначе "Батка", ще си останеш без работа. Не пушиш, не пиеш! Това прави ли те повече от някой, който го прави? Не! Просто цигарите са вредни, а алкохолът е противопоказен за хора с психически отклонения, като твоите. "Аз обичам да движа само с 1 жена"! Предполагам с майка ти, докато те води в парка при децата да си играете или насаме с мумията на Ленин, което, разбира се, влиза само в графата на необузданите ти некрофилски хомосексуални мечти. "Аз имам интереси в областта на психологията, историята, психопатологията, алтаистиката, криминалистиката и др."! Имаш, някой да е казал, че нямаш? От психологията и най-вече психопатологията е напълно естествено да се интересуваш, като се има предвид състоянието ти. Нужно е да се погрижиш за психичното си здраве, СПЕШНОООО! Виж за историята, не се занимавай с нея, определено не ти се отдава. Под алтаистика, като гледам, разбираш състава на онази газирана напитка, която се продаваше по време на любимия ти "соц" и съдържаше една много любима на теб съставка - ПИКНЯ! Криминалистиката е тъкмо по вкуса на болни комунистически мозъци, като този на Дзерджински, но той все пак е извел изродщината, изтезанието, унижението и смачкването на личността до злокобни висоти, докато ти си просто един болен човечец, способен само на мастурбационно възхищение и обожание на подобни чудовища. НЕ СМЯТАМ ДА ТИ ДАВАМ ЛИТЕРАТУРА ОТНОВО И ДА ТЕ ОГРАМОТЯВАМ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ, МИЛО ДРУГАРЧЕ. ПРОИЗХОДЪТ НА ИДИША Е СЪВСЕМ РАЗЛИЧЕН ОТ НЕМСКИ, КОЙТО ТВЪРДИ ОБРАТНОТО, САМО ЗАЩОТО Е ПРОЧЕЛ НЕЩО В ЕНЦИКЛОПЕДИЯ "БРИТАНИКА" И ТО НЕ ДОКРАЙ Е ПЪЛЕН ИДИОТ. ГНЕВЪТ И БЕЗСИЛИЕТО СА ХАРАКТЕРНИ ЗА ТВОЕТО ПСИХОПАТОГЕННО СЪСТОЯНИЕ, КОЕТО ЗАПОЧВА ДА ИЗЛИЗА ОТ КОНТРОЛ. нЕМСКОТО ВЛИЯНИЕ В ИДИША Е В РЕЗУЛТАТ НА МИГРАЦИЯТА НА АШКЕНАЗКИТЕ ЕВРЕИ НА ЗАПАД, ПРЕДИЗВИКАНА ОТ НЕБЛАГОПРИЯТНИТЕ УСЛОВИЯ, КОИТО НАСТЪПВАТ В УКРАЙНА, КРИМ, ИЗТОЧНА ПОЛША, СЛЕД КАТО РУСКАТА ИМПЕРИЯ СЛАГА РЪКА НА ТЕЗИ ЗЕМИ. И ВСЕ ПАК КОЙ ГО Е ОБЯВИЛ, ЧЕ ПРИНАДЛЕЖИ КЪМ АНГЛО-САКСОНСКАТА ГРУПА /ЗАЩОТО НЕМСКА, КАТО НАУЧЕН ТЕРМИН НЕ СЪЩЕСТВУВА, "ЛИНГВИСТЕ"/??? Не знаех, че вече наричат педерастията "Уважение", ами уважавайте си се един друг, но при тебе няма как да стане, защото обектите на сексуалните ти щения са балсамирани или отдавна изгнили трупове, така че ще трябва да се задоволиш само с мастурбация. Продължаваш да настояваш, че Интернет е американско творение!!! Не стига, че си невеж, неграмотен, ами на всичко отгоре си и нагъл, каквито са всички хомосексуалисти. Зная, мечтаеш за взаимност, педалче, но аз не съм Улянов-Бланк, нито пък съм мумия, така че пробвай на турските гробища. П.П. Хахахахааа, ти си НЕГРАМОТЕН, НЕГРАМОТЕН, НЕГРАМОТЕН и дори псуваш неграмотно. ТИ СИ ЛИГИСТ. В следващия си пост, ще ти го разтълкувам. 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Гесер Курултаев
|
 |
« Отговор #66 -: май 18, 2008, 17:59:46 » |
|
"Беше въпрос на време да изпаднеш в поредното си, породено от безсилие, комунистическо плюнчене." Напротив. Преливам от сила. Мога еднакво добре да се противопоставям и на вулгарността ти и на научните ти опити (които си остават точно опити, макар и със спорен предикат за научност). "Разбира се, всичко това придружено с обилна порция псувни, които са характерни за комунистическата ти природа." Не точно. Псувните са научени от българи като тебе. Установено е, че имате едни от най-разнообразните псувни по света, което не е голяма чест, де. "Аргументи ти трябват, комунисте, нищо повече, ама като ги нямаш!?!" Имам и давам редовно. Като това, че Идиш е германски език, ама ти нямаш. "Да те светна, "вишист" не е дублетна форма много отдавна, от около 27 години." Докажи и се позови на последната книжовна реформа. Ако е така, ще се съобразим всички. Ако ли не - поредната ти грешка, както тази за идиша. "Неграмотник като тебе, който има наглостта да заявява, че поправял чуждите грешки, няма как да го знае." Разбира се, че поправям. Току-що на нациста обясних, че пред "с-" се пише "със". Нали сте ми, горе-долу, на 80 % тука неграмотници. Ама то какво да се иска от хора, дето си бяха турили предател-цигле като Костов за кормчия... "Казах ти, че Иван Костов е комунист, също като теб." Това, че ти си казал е атестат, че не е вярно. Костов е демократ и бивш лидер на СДС. "Все пак Андрей Луканов го вкара в политиката, този комунистически шизоид, така че не ме обвинявай в "седесарство" и "костовизъм, защото те са комунистически отрочета." Луканов е ревизионист. А това, че е вкарал човек, който е неолиберал и върл предател на българските интереси, за който боклуци като тебе са гласували само потвърждава моята теза. ""Образован човек", мило другарче ти си всичко друго, но не и образован. ТИ СИ НЕГРАМОТЕН НЕВЕЖА!!!  " Напротив. Аз съм доста образован човек, защото имам магистърска степен по философия, а интересите ми се простират в науки като: -антропология -психология -психопатология -алтаистика -тюркология -китайски език -история -икономика и пр. "Ленин и философски трудове хахахахахахахахахаааааааааааааааааааа..." Смееш се като идиотче, нали? Не си чувал за тях, нали? "Философски тетрадки", "Материализъм и емпириокритицизъм"... "Неличието на цигани и криминални да отрича терора и геноцида над българския народ през комунизма??? НЕ!" НЕ откланяй темата! Важното е, че се опита да лъжеш. А геноцид няма, делото срещу Живков за това се провали и то в ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ. Няма да лъжеш хората! "Какво четеш, трудовете на Улянов- Бланк ли? Ясно защо си толкова залюпен и невеж." Чета доста неща. И е ясно защо ТИ си толкова залюпени невеж. "Много има да ти се вади, но няма смисъл, то са все лайна." Ами яж, бе! Нали това ти е основния порцион на тебе! "Поет! Предполагам пишеш идиотизми от сорта на "Ти права си, дори когато грешиш"" Искаш да пиша позия за теб? Е, не пиша за идиоти. "Магистър по философия! Не по история, следователно невежа в материята, която обсъждаме." Напротив - доста навътре, защото съм изучавал предмет, наречен "ФИЛОСОФИЯ НА ИСТОРИЯТА" (а дилетанти като тебе го бъркат с "ИСТОРИЯ НА ФИЛОСОФИЯТА"). Ти какъв си по образование? Селянин? "Чакай, нали беше лингвист, а сега пък философ?!?" Лингвист като хоби, философ като образование. Да си чувал за диалектика? "Утре ще си кибернетик, следващата седмица информатик, а другия месец... идиот, какъвто всъщност си." Идиот е майка ти, че те е изсрала такъв негодяй. "Самодеен актьор, сценарист, режисьор! На какво? На мастурбационните ти некрофилски хомосексуални извращения ли???" Няма такова нещо. Не ми говори какво правиш с баща си нощем, докато ровите по гробовете на роднините си. "Говориш 7 езика! Та ти дори българския не знаеш да говориш и пишеш, както трябва, та 7 ли?" Как да не знам като редовно ви поправям грешките. И моля не забравяй, че щом оспорваш познанията ми по езиците и по науките съм те призовал на публичен диспут, от който ти избяга! "Учител! Добре, че все още няма психо тест, иначе "Батка", ще си останеш без работа." Хаха, педераст! Всяка година държа психо-тестове, защото бачкам в Китайската Народна Република, бре, гъз! "Не пушиш, не пиеш! Това прави ли те повече от някой, който го прави? Не!" В комбинация с другите неща - да. И хората с добра ЗДРАВНА КУЛТУРА ме предпочитат. Ясно? Овчар смотан! "Просто цигарите са вредни, а алкохолът е противопоказен за хора с психически отклонения, като твоите." Като на майка ти, дето генетично те е обременила с такава психика. А дядо ти е лежал в психото, а ти си мислиш, че е в Белене. НЕ Е БИЛО БЕЛЕНЕ, а Е БИЛО КАРЛУКОВО, ама ти не си разбрал. "Предполагам с майка ти, докато те води в парка при децата да си играете или насаме с мумията на Ленин, което, разбира се, влиза само в графата на необузданите ти некрофилски хомосексуални мечти." Е, това, че с баща си разравяте гроба на дедо си и го ебете в кокалите не ти дава никакво право да ми приписваш тези неща на мен и то спрямо уважавани личности. "Имаш, някой да е казал, че нямаш? От психологията и най-вече психопатологията е напълно естествено да се интересуваш, като се има предвид състоянието ти." Като се има предвид твоето. Ти си луд. А повечето луди не се интересуват и даже нямат критично отношение към заболяването си. То е очевидно само за специалисти и за запознати като мен. "Нужно е да се погрижиш за психичното си здраве, СПЕШНОООО!" Абе то ти трябва и то в "лагера" на дедо си  "Виж за историята, не се занимавай с нея, определено не ти се отдава." Защото те разбивам редовно ли? Ай сиктир, мой! 'Оди да пасеш! "Под алтаистика, като гледам, разбираш състава на онази газирана напитка, която се продаваше по време на любимия ти "соц" и съдържаше една много любима на теб съставка - ПИКНЯ!" Е, батка, това че ти си пил от клозета и си си мислел, че е соц-напитка си е твой проблем. Ама то при обременени още от дядова линия какво да очакваме! "Криминалистиката е тъкмо по вкуса на болни комунистически мозъци, като този на Дзерджински, но той все пак е извел изродщината, изтезанието, унижението и смачкването на личността до злокобни висоти, докато ти си просто един болен човечец, способен само на мастурбационно възхищение и обожание на подобни чудовища." Глупости. Криминалистиката е световна наука и не зависи от политическия строй в една страна. А за мастурбациите - казах: в устенцата ти! "НЕ СМЯТАМ ДА ТИ ДАВАМ ЛИТЕРАТУРА ОТНОВО И ДА ТЕ ОГРАМОТЯВАМ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ, МИЛО ДРУГАРЧЕ." Защото не можеш, мой! "ПРОИЗХОДЪТ НА ИДИША Е СЪВСЕМ РАЗЛИЧЕН ОТ НЕМСКИ, КОЙТО ТВЪРДИ ОБРАТНОТО, САМО ЗАЩОТО Е ПРОЧЕЛ НЕЩО В ЕНЦИКЛОПЕДИЯ "БРИТАНИКА" И ТО НЕ ДОКРАЙ Е ПЪЛЕН ИДИОТ." Пълният идиот си ти. Ти даже не си разбрал какво значи, че идишът е ГЕРМАНСКИ ЕЗИК! Говедо, дори английският е германски език, нот това не значи, че е немски! "ГНЕВЪТ И БЕЗСИЛИЕТО СА ХАРАКТЕРНИ ЗА ТВОЕТО ПСИХОПАТОГЕННО СЪСТОЯНИЕ" За това на тебе и целия ти род, мой  Аз просто се забавлявам с теб и си поддържам българския по форумите; отдавна всеки го знае. А, това, че между другото, по комунистически, научавате доста факти, лафове и се разтоварвате покрай моето нескончаемо чувство за хумор е добре. ", КОЕТО ЗАПОЧВА ДА ИЗЛИЗА ОТ КОНТРОЛ." А, излизам. Нищо не излизам от контрол. Днес си се изкъпах, напазарувах си, върнах си амбалажа, чистих си, четох няколко статии, отговорих си на мейлите, проверих си класните, ядох, чатих с мадамки, ходих на малка разходка и сега тука ти драскам на тебе. По-як режим от този - здраве му кажи! "нЕМСКОТО ВЛИЯНИЕ В ИДИША Е В РЕЗУЛТАТ НА МИГРАЦИЯТА НА АШКЕНАЗКИТЕ ЕВРЕИ НА ЗАПАД, ПРЕДИЗВИКАНА ОТ НЕБЛАГОПРИЯТНИТЕ УСЛОВИЯ, КОИТО НАСТЪПВАТ В УКРАЙНА, КРИМ, ИЗТОЧНА ПОЛША, СЛЕД КАТО РУСКАТА ИМПЕРИЯ СЛАГА РЪКА НА ТЕЗИ ЗЕМИ. И ВСЕ ПАК КОЙ ГО Е ОБЯВИЛ, ЧЕ ПРИНАДЛЕЖИ КЪМ АНГЛО-САКСОНСКАТА ГРУПА /ЗАЩОТО НЕМСКА, КАТО НАУЧЕН ТЕРМИН НЕ СЪЩЕСТВУВА, "ЛИНГВИСТЕ"/???" Педалчооооооо, говорим за ГЕРМАНСКИ ЕЗИЦИ, а не за немски. И ти казах, че ще ти дам 100 лева, ако ми намериш и една статия, дето да казва, че НЕ Е. Но ти не можеш и само словоблудстваш, защото си дебилен червей, с претенции за величавост. "Не знаех, че вече наричат педерастията "Уважение"" Не я наричат така, ама...на който и да му е лежал половината род по Карлуковската лудница, а той да си мисли, че е било "Белене", ще си прави такива налудни заключения.         ", ами уважавайте си се един друг, но при тебе няма как да стане, защото обектите на сексуалните ти щения са балсамирани или отдавна изгнили трупове, така че ще трябва да се задоволиш само с мастурбация." Пак говориш за бащините си и твоите отклонения...бааааа...абе хайде към гробищата да разравяте труповете и да цапотите костите с ненормализираната си сперма и не ме занимавай с простотии, бе! "Продължаваш да настояваш, че Интернет е американско творение!!!" Мдааааа...И този път малко история за нашият дебилчо ТУК: После запуска Советским Союзом искусственного спутника Земли в 1957 году, Министерство обороны США посчитало, что на случай войны Америке нужна надёжная система передачи информации. Агентство передовых исследовательских проектов США (DARPA) предложило разработать для этого компьютерную сеть. Разработка такой сети была поручена Калифорнийскому университету в Лос-Анджелесе, Стэнфордскому исследовательскому центру, Университету штата Юта и Университету штата Калифорния в Санта-Барбаре. Компьютерная сеть была названа ARPANET (англ. Advanced Research Projects Agency Network), и в 1969 году в рамках проекта сеть объединила четыре указанных научных учреждения, все работы финансировались за счёт Министерства обороны США. Затем сеть ARPANET начала активно расти и развиваться, её начали использовать учёные из разных областей науки.
Первый сервер ARPANET был установлен 1 сентября 1969 года в Калифорнийском университете в Лос-Анджелесе. Компьютер «Honeywell 516» имел 12 КБ оперативной памяти.
К 1971 году была разработана первая программа для отправки электронной почты по сети, программа сразу стала очень популярна.
В 1973 году к сети были подключены через трансатлантический телефонный кабель первые иностранные организации из Великобритании и Норвегии, сеть стала международной.
В 1970-х годах сеть в основном использовалась для пересылки электронной почты, тогда же появились первые списки почтовой рассылки, новостные группы и доски объявлений. Однако в то время сеть ещё не могла легко взаимодействовать с другими сетями, построенными на других технических стандартах. К концу 1970-х годов начали бурно развиваться протоколы передачи данных, которые были стандартизированы в 1982—83 годах. Активную роль в разработке и стандартизации сетевых протоколов играл Джон Постел. 1 января 1983 года сеть ARPANET перешла с протокола NCP на TCP/IP, который успешно применяется до сих пор для объединения (или, как ещё говорят, «наслоения») сетей. Именно в 1983 году термин «Интернет» закрепился за сетью ARPANET.
В 1984 году была разработана система доменных имён (англ. Domain Name System, DNS).
В 1984 году у сети ARPANET появился серьёзный соперник, Национальный научный фонд США (NSF) основал обширную межуниверситетскую сеть NSFNet (сокр. от англ. National Science Foundation Network), которая была составлена из более мелких сетей (включая известные тогда сети Usenet и Bitnet) и имела гораздо бо́льшую пропускную способность, чем ARPANET. К этой сети за год подключились около 10 тыс. компьютеров, звание «Интернет» начало плавно переходить к NSFNet.
В 1988 году был изобретён протокол Internet Relay Chat (IRC), благодаря чему в Интернете стало возможно общение в реальном времени (чат).
В 1989 году в Европе, в стенах Европейского совета по ядерным исследованиям (фр. Conseil Européen pour la Recherche Nucléaire, CERN) родилась концепция Всемирной паутины. Её предложил знаменитый британский учёный Тим Бернерс-Ли, он же в течение двух лет разработал протокол HTTP, язык HTML и идентификаторы URI.
В 1990 году сеть ARPANET прекратила своё существование, полностью проиграв конкуренцию NSFNet. В том же году было зафиксировано первое подключение к Интернету по телефонной линии (т. н. «дозво́н» англ. Dialup access).
В 1991 году Всемирная паутина стала общедоступна в Интернете, а в 1993 году появился знаменитый веб-браузер NCSA Mosaic. Всемирная паутина набирала популярность.
В 1995 году NSFNet вернулась к роли исследовательской сети, маршрутизацией всего трафика Интернета теперь занимались сетевые провайдеры, а не суперкомпьютеры Национального научного фонда.
В том же 1995 году Всемирная паутина стала основным поставщиком информации в Интернете, обогнав по трафику протокол пересылки файлов FTP, был образован Консорциум всемирной паутины (W3C). Можно сказать, что Всемирная паутина преобразила Интернет и создала его современный облик. С 1996 года Всемирная паутина почти полностью подменяет собой понятие «Интернет».
"Не стига, че си невеж, неграмотен, ами на всичко отгоре си и нагъл, каквито са всички хомосексуалисти. " Не знаех, че са така всички хомосексуалисти, ама ти щом имаш толкова колосален опит с тях...чшшшшшш...аналния ти отвор като самосвал ще да е сигурно! Но, това не ме интересува. Запуших ли ти хубаво устата с цитатчето по-горе?А? А? А? Смотльо! "Зная, мечтаеш за взаимност, педалче, но аз не съм Улянов-Бланк, нито пък съм мумия, така че пробвай на турските гробища." А ТАКАААА!!!! Познах даже и, че оправяш трупове с баща си из гробищата! БА! Па и на турските ли посегнахте, бе! Хаха, нищо! Тъкмо ще ви хванат турчорите и ще ви заколят на място. То, не, че българите няма, ама сред тях има доста нерешителни, та, може и да ви се размине...
"П.П. Хахахахааа, ти си НЕГРАМОТЕН, НЕГРАМОТЕН, НЕГРАМОТЕН и дори псуваш неграмотно. ТИ СИ ЛИГИСТ. В следващия си пост, ще ти го разтълкувам.  " Така ли станало то? А ти да знаеш, случайно, че си пропуснал цели 2 запетайки в колосалната си грамотност?
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Torin
|
 |
« Отговор #67 -: май 18, 2008, 19:04:39 » |
|
Двете запетайки са нищо в сравение с твоята ужасна неграмотност, "вишисте" Не ти ли омръзна да храчиш едни и също обиди по адрес на всеки един, който е оспорил някое от твърденията ти??? Прояви малко творчество или не можеш? Какво, нещо май не ти достига  ? "Не става само с ядене", мило другарче. Ами нали си лингвист, философ, психопат, идиот, кажи ти  , кога е ПОСЛЕДНАТА ЕЗИКОВА РЕФОРМА? Не знаеш, както обикновено, неграмотнико!Правиш ли си чекийката /аналната/ на образа на мумията и докато четеш "Философски тетрадки", хаха, педал! Това не е ли публичен диспут, бе дисПУТЬО! И какъв диспут, като неграмотността ти не подлежи на съмнение, след последните ти изцепки! Китай е достатъчно далече от клоаката, в която живееш, другарю с татарско аналосъзнание. "Не лъжи хората"! Разбиваш ме от смях, нищо повече, нещастен фантазьоре! Криминналистиката е световна наука, но тя не е за обикновени некрофилски настроени педерасти, като теб. Да, Интернет е европейско творение и идея. Нищо не може да го промени, дори твоята комунистическа неграмотност! Дори цитатът ти го потвърждава, но преди да постнеш нещо, първо трябва да го прочетеш! Пикня и лайна е всичко, което сътвори комунизма в България и където, и да било другаде по света. Тези две субстанции представляват и съдържанието на тиквата ти. ХОХОХОХО, Германски език или езици, ХОХОХОХОХООО. Да си чувал, как се самоназовават "германците" или по-добре си отвори някоя книжка, каквито едва ли притежаваш, пък прочети има ли германски език и германска езикова група. Никого не ще заблудиш с отричането си, педалче. ТИ СИ НАЙ-ОБИКНОВЕН ПЕДЕРАСТ-НЕКРОФИЛ СЪС СИЛНИ ПСИХИЧНИ ОТКЛОНЕНИЯ. П.П. Ти си НЕГРАМОТЕН, НЕГРАМОТЕН, НЕГРАМОТЕН... ЛИГИСТ - КОМУНИСТИЧЕСКИ ПЕДЕРАСТ-НЕКРОФИЛ С ПСИХИЧНИ ОТКЛОНЕНИЯ, КОЙТО ПРЪСКА ЛИГИ И БЪЛВОЧ ПРЕЗ АНАЛНИЯ СИ ОТВОР. ЗАЩО ПРЕЗ ЗАДНИКА??? ЕЛЕМЕНТАРНО, ТОЙ МУ СЛУЖИ ЗА ГЛАВА, А АНАЛА ЗА УСТА. 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Гесер Курултаев
|
 |
« Отговор #68 -: май 18, 2008, 20:17:29 » |
|
"Двете запетайки са нищо в сравение с твоята ужасна неграмотност, "вишисте"" Пак не знаеш къде се слагат кавичките! Безобразие... "Не ти ли омръзна да храчиш едни и също обиди по адрес на всеки един, който е оспорил някое от твърденията ти???" Преиграваш. "Прояви малко творчество или не можеш?" Творчество е нужно там, където не са изяснени нещата. А тука си говорим пословични истини, които ти не знаеш: -Идиш е от Германската група на езиците. -Ленин е писал и философски трудове... "Какво, нещо май не ти достига  ? "Не става само с ядене", мило другарче." Че аз да не съм някой член от твоето семейство, дето само плюскате и пускате бюлетинки за национални предатели като бачо Костов? "Ами нали си лингвист, философ, психопат, идиот, кажи ти  " Психопат и идиот е дедо ти, че са го вкарали дето му е мястото. ", кога е ПОСЛЕДНАТА ЕЗИКОВА РЕФОРМА? Не знаеш, както обикновено, неграмотнико!" Ти щеше да докажеш, че според нея "висшист" и "вишист" вече не са дублетни форми. Мда...но не можа! ОТДЕЛНО МИ БЯГАШ ОТ ПРЕДЛОЖЕНИЕТО ЗА ОНЛАЙН ДИСПУТ!"Правиш ли си чекийката /аналната/ на образа на мумията и докато четеш "Философски тетрадки", хаха, педал!" Правя чекийки само, ако си сиотворил устата, за да ти го бутна дълбоко в гърлото, еякулирайки 50 грама юнашка сперма в туловището ти. Охо! Ти вече знаеш, че Ленин е писал "Философски тетрадки"? Е, ще се научиш...лека-полека...то гламаро-седесарщината е на път да умре, замествайки я комунистическото познание, което черпиш от мене. Усещаш ли как лека-полека придобиваш моите познания? Ама така сме ние комунистите - образоваме!"Това не е ли публичен диспут, бе дисПУТЬО!" Не е, пенделчо, защото не може в реално време да покажа на хората колко си прост. (Макар, че издънката ти с идиша и с философските трудове на Владимир Илич Ленин са показателни, все пак! Но ти е малко.) "И какъв диспут, като неграмотността ти не подлежи на съмнение, след последните ти изцепки!" Това да се реферира към тебе трябва веднагически! Аз изцепки нямам, но ти - уви! "Китай е достатъчно далече от клоаката, в която живееш, другарю с татарско аналосъзнание." Така ли? Аре на бас по 1000 лева, че съм в Китай? Става ли? Ама ще си дадеш адрес и координати, за да пратя хора, които лично ще вземат проготвените пари, след като ти се покажа на камерата, заедно с пейзажа навън и със съседите-китайци! Става ли? Няма да те бият хората, само ще вземат парите, които си приготвил публично и отговорно, ако решиш. Deal? "Разбиваш ме от смях, нищо повече, нещастен фантазьоре!" Олигофренясал си и се смееш самичък, самопроизволно... "Криминналистиката е световна наука, но тя не е за обикновени некрофилски настроени педерасти, като теб." Опааааааа, говедото пенделско си призна, че това не е само комунистическа наука!!! СУПЕР! И още неща ще си признаеш, пумиарчо."Да, Интернет е европейско творение и идея. Нищо не може да го промени, дори твоята комунистическа неграмотност!" Вече ти дадох история на Интернет, където се видя, че е Американско. Не ми наглей, че само се излагаш, психично-болни господинчо!"Пикня и лайна е всичко, което сътвори комунизма в България и където, и да било другаде по света." Глупости говориш! Я виж какво правят комунистите в Китай: http://pic3.5460.net/data/data2/38/71/69/218531.jpg "Тези две субстанции представляват и съдържанието на тиквата ти." На устата ти, бе. "ХОХОХОХО, Германски език или езици, ХОХОХОХОХООО." Това е олигофренският смях. Да, ГЕРМАНСКИ ЕЗИЦИ, НЕМСКИЯТ (Дойч) е един от тях. Но къде ти си чувал за класификации? Няма! Шнорхел... "Да си чувал, как се самоназовават "германците" или по-добре си отвори някоя книжка, каквито едва ли притежаваш, пък прочети има ли германски език и германска езикова група." Олигофрен си, разбирам те. Ето ти класификацията на Германските езици:1. East Germanic North Germanic West Germanic 1. Gothic Crimean Gothic Vandalic Burgundian 2. Icelandic Faroese Norn Norwegian Danish Swedish 3. Anglo-Frisian Low Franconian languages Low German High German ТУКА ВЛИЗА И ИДИША, ЗА КОЙТО СИ НАМАШЕ ХАБЕР! "Никого не ще заблудиш с отричането си, педалче. ТИ СИ НАЙ-ОБИКНОВЕН ПЕДЕРАСТ-НЕКРОФИЛ СЪС СИЛНИ ПСИХИЧНИ ОТКЛОНЕНИЯ." Проецираш ми наследствените си наклонности. Знаеш добре, че дядо ти бе затворен и почина в Карлуково. Редно беше да сторят същото с баща ти и с тебе. Е, сега си на свобода, но пък лошо няма, защото си в моите ръце и ще търпиш образование, докато стане от тебе човек! "П.П. Ти си НЕГРАМОТЕН, НЕГРАМОТЕН, НЕГРАМОТЕН..." Тези персеверации от какво са? а) Начукват ти го здраво някои от чичовците ти и ти се запецваш? б) Не си си пил хапчетата? "ЛИГИСТ - КОМУНИСТИЧЕСКИ ПЕДЕРАСТ-НЕКРОФИЛ С ПСИХИЧНИ ОТКЛОНЕНИЯ" Е майка ти. ", КОЙТО ПРЪСКА ЛИГИ И БЪЛВОЧ ПРЕЗ АНАЛНИЯ СИ ОТВОР." И да е така, ти си отдолу и ги засмукваш жадно. " ЗАЩО ПРЕЗ ЗАДНИКА??? ЕЛЕМЕНТАРНО, ТОЙ МУ СЛУЖИ ЗА ГЛАВА, А АНАЛА ЗА УСТА.  " Да бе, да не съм като дедо ти, бог да го прости, завалийката. [/quote]
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Torin
|
 |
« Отговор #69 -: май 18, 2008, 21:44:34 » |
|
Хахаха, не издържаш вече, мило другарче. Освен да повтаряш и имитираш всичко, което съм написал по твой адрес, нещо друго можеш ли??? Всичките ти писания са апотеоз на умствената импотентност, педерастия, невежество, простотия, диващина, подлизурство, народно предателство, депресия, умствена недостатъчност, идиотизъм, психопатогенно разстройство и прочие "постижения" на комунизма. Ти си просто един трагичен пример, какво може да направи от едно човешко същество този "строй". Съжалявам те, момче, ти си клиничен случай. Потърси помощ. Между другото "ДОЙЧ" да ти звучи, като Германия? Не! Е, след като потърсиш квалифицирана помощ, може и да понаучиш нещо, но лично аз много се съмнявам. Умственият ти капацитет е твърде, твърде ограничен. Това, че пишеш нещо с големи букви, не означава че е меродавно, напротив, така само подчертаваш дебело простотията и невежеството си. Ти само си мечтаеш да си в Китай. Всичко се вижда, комплексарче, всичко. Прати ги хората, какво чакаш? Прати ги на мен, на Бугараш, на Танкиста, на Ниджа, на Падналия Ангел, на... направо на целия форум. Горкичкото, съвсем е изперкало. Продължаваш да изяждаш букви, пропускаш цял куп препинателни знаци, бъркаш "Й" с "И", "Я" с "Е" и всичко това е от грамотност нали? ХАХАХАХА, нещастното, та то дори си вярва, че Интернет са му го дали лошите американци, ХАХАХАХА. П.П. Лигисте с нисшо образование, ти си НЕГРАМОТЕН. Все пак призна с какво ти е пълен задника или беше главата ти? Последно...
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Гесер Курултаев
|
 |
« Отговор #70 -: май 19, 2008, 13:55:53 » |
|
"Хахаха, не издържаш вече, мило другарче." Така ти се струва в пожелателното ти мислене. Издържам доста добре. "Освен да повтаряш и имитираш всичко, което съм написал по твой адрес, нещо друго можеш ли???" Жалко, че не забелязваш творческото начало. Онова дето ебете костите на дядо си с баща си никой досега в България не го е казвал. Даже Иван Ангелов не може да го измисли. "Всичките ти писания са апотеоз на умствената импотентност, педерастия, невежество, простотия, диващина, подлизурство, народно предателство, депресия, умствена недостатъчност, идиотизъм, психопатогенно разстройство и прочие "постижения" на комунизма. " От това разбираме, че си галфон, който не познава добре значенията на думите в българския си език. "Ти си просто един трагичен пример, какво може да направи от едно човешко същество този "строй"." Я да видим: -магистър по философия -поет -учител по 2 чужди езика и владеещ 7. -сценарист, режисьор, актьор -учен с интереси в различни области -примерен съпруг -мъж водещ здравословен начин на живот -волева, непоколебима и устремена натура... Не е зле, не мислиш ли? Що повечето хора не са като мене? А, говньо? "Съжалявам те, момче, ти си клиничен случай." Дядо ти беше клиничен случай и пукна в Карлуково. А ти си следващия. С тази разлика, че при демокрацията лудите си ходите по-дълго навън, докато се усетят прокурорите. "Потърси помощ." Помощ търсят слабите. Аз нямам нужда от помощ, за да те затапвам редовно. Само олигофрен може да не знае нищичко за германските езици, примерно, нали се сещаш? "Между другото "ДОЙЧ" да ти звучи, като Германия? Не!" Което въобще не доказва нищо. НАПРОТИВ, показва, че английски, немски (дойч) и пр. са си ГЕРМАНСКИ ЕЗИЦИ. "Е, след като потърсиш квалифицирана помощ, може и да понаучиш нещо, но лично аз много се съмнявам." Защото си малоумник като дедо си и много ще има да се съмняваш. "Умственият ти капацитет е твърде, твърде ограничен." Това е олигофренско казване, което не ме учудва. Като съм толкова ограничен защо те е страх от публичен диспут с мен?"Това, че пишеш нещо с големи букви, не означава че е меродавно, напротив, така само подчертаваш дебело простотията и невежеството си." Просто те ПРИКАНВАМ НА ПУБЛИЧЕН ДИСПУТ И ИСКАМ ВСИЧКИ ДА ВИДЯТ КАК БЯГАШ, което и доказва тезата ми."Ти само си мечтаеш да си в Китай." На бас за 5000 лева, че съм тука! "Всичко се вижда, комплексарче, всичко. Прати ги хората, какво чакаш? Прати ги на мен, на Бугараш, на Танкиста, на Ниджа, на Падналия Ангел, на... направо на целия форум." Моля всички да прочетат внимателно, защото лайното не е разбрало - ставаше дума да обещае, че като му покажа, че съм в Китай ще изплати сумата, за която сме се хванали на бас. И просто, за да го улесня, а и да имам гаранции, предложих да пратя няколко човека, който да приемат от него по мирен начин парите, които ще ми дължи. Но, нали е дебилно, то решило, че го заплашвам... "Горкичкото, съвсем е изперкало." Ще ти се, мой, ще ти се... "Продължаваш да изяждаш букви, пропускаш цял куп препинателни знаци" Това си ти, мой! ", бъркаш "Й" с "И"" Това къде го видя? Като не си пиеш лековете, тъй става, тъй... ", "Я" с "Е" и всичко това е от грамотност нали?" Ами иронизирам малко Царот  Няма лошо. Аз съм си комунист. Не монархо-фашага като някои лайнари тука. "ХАХАХАХА, нещастното, та то дори си вярва, че Интернет са му го дали лошите американци, ХАХАХАХА." Вече беше публикувана статия на която ти не можа да възразиш. Следователно - Интернет си е американско творение. А не всички американци са лоши. Това, че много от вас са нацисти и педерунгели, та обявяват с лека ръка цели нации за лоши - не е Курултаев проблем!"П.П. Лигисте с нисшо образование, ти си НЕГРАМОТЕН." Ааааа, мама ти кьорава аз на тебе, ВИДЯ ЛИ, ЧЕ Е ДУБЛЕТНА ФОРМАТА И ВИСШЕ-НИСШЕ, ВИШЕ-НИШЕ? Взе да се учиш и тука! Браво! Казах ти, че ще стане от тебе човек. Аз разбирам от олигофренопедагогика. "Все пак призна с какво ти е пълен задника или беше главата ти? Последно..." Последно - знаеш: аз сера и пикая, ти консумираш продуктите. За тебе и това е много, но аз съм великодушен.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
ninja
|
 |
« Отговор #71 -: май 19, 2008, 22:07:41 » |
|
Леле сега прегледах,тая страница (знам,че четеш)
Гесар ти си леко казано Психопат.
1 Че си качил нагледно Глава без тяло в исторически саит е психична
Болест.
2 Ако мислиш,че някои от нас ,ще се трогнат НЕ ,няма да давам пример,но забучи завърти,дръпни не е нещо ново за мен.
3 БЪлгарите са си леко казани,безкруполни когато им се настъпят интересите
5-6 на нож сме ги дупчили ,а сме били орачи.
Виж сега ,психозата -ШОк дето я даваш на "малдите" е леко казано
Вуду
Ами ще ти го кажа ,повечето ни Герой са били обезглавени,обесени, нарязани ,набучени... не говоря за поругаването ,а за Психо-ефекта които
прилагаш.
Никифоровата Кратуна е леко казано-чашезирана със строго сакрално значение ,не е за Психо-Война, танкиста е млад мъж ,но това ,че се опитваш да му правиш-под поясни удари както Базкуртларите е поредното ми впечетление,че нещо не комунизма ,а 6-то ти е в кръвта
Чакаи да ти го дам ,текста ,че да се увериш,че тази кратуна на НИКИфор не е поругана ,а е влязла в митология.
Има си и нещо страно МИра-Сикира,тоест леко аванта се дава.
"Щом царицата узнала за случилото се с войската и сина й, изпратила при Кир вестител, който да каже: „Кръвожаднико Кире, не се възгордявай от тази сполука, защото ти победи моя син не в битка, гдето по-силният побеждава, а го помами с отрова — със сока на гроздето, от който, като слезе по тялото ви, вие така полудявате, че от устата ви излизат безсрамни мисли. А чуй сега и приеми добронамерените ми слова: върни ми сина и напусни безнаказано тези земи, макар да се погаври с една трета част от войската на масагетите. Не го ли сториш, кълна се в Слънцето — господаря на масагетите, че аз ще утоля, колкото и да е ненаситна, жаждата ти за кръв.“ Когато донесли тия думи на Кир, той не им обърнал никакво внимание. Спаргапис пък, синът на царица Томира, като го отпуснало виното и разбрал докъде бил стигнал в позора си, измолил от Кир да снемат оковите му и, щом ги свалили и освободили ръцете му, посегнал на живота си. По такъв начин намерил смъртта си синът на Томира, а тя, понеже Кир не послушал съвета й, събрала цялата си войска и се нахвърлила върху него. От всички битки, ставали някога между варвари, мисля, че тази е била най-ожесточената. Научих също и как е преминала тя: отначало двете войски пуснали от разстояние стрелите си една срещу друга. После, когато стрелите в колчаните се привършили, смесили се в ръчен бой с копия и мечове. Той продължил доста. Нито едните, нито другите желаели да отстъпят, ала накрая масагетите надделели и изтребили голяма част от войската на персите. Там също паднал убит и Кир, след като царувал всичко двадесет и девет години. Тогава Томира напълнила един мях с човешка кръв, наредила да намерят трупа на Кир сред убитите перси, а когато го открили, тя потопила главата му в меха, поругавайки мъртвото тяло с думите: „Аз те победих в боя и останах жива, но ти ме погуби, като улови сина ми с измама. Ала аз изпълних мойта закана: утоли сега жаждата си за кръв!“"
А междудругото взех се повече да се съмнявам ,подплатено с докази ,че на Рашев кончината вярно не е ,случаина.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|